Προσοχή: Όλες οι παραγγελίες αναχωρούν στο διάστημα 1-3 εργάσιμων και τηρείται σειρά προτεραιότητας. Η παράδοση των κούριερ ενδέχεται να έχει σημαντικές καθυστερήσεις λόγω των έκτακτων μέτρων.
Το φυσικό κατάστημα παραμένει κλειστό έως 17/5/2021.

Τρόποι Αποστολής

Με Συνεργαζόμενες Courier & Μεταφορικές Εταιρείες

Οι αποστολές γίνονται μέσω Courier/Μεταφορικές σε όλη την Ελλάδα έτσι ώστε να σας εξασφαλίσουμε τον πιο γρήγορο τρόπο παραλαβής του προϊόντος σας όπως επίσης και ότι το προϊόν θα είναι σε άριστη γενική κατάσταση.
Το κόστος αποστολής ποικίλει ανάλογα με τα προϊόντα που επιλέγετε και εμφανίζεται κατά τη διαδικασία αγοράς στο ταμείο.
(Δεν αποστέλλονται δέματα με μεταφορική του παραλήπτη/κωδικό χρέωση παραλήπτη. Ειδικές εξαιρέσεις μόνο σε τακτικούς πελάτες χονδρικής και κατόπιν συνεννόησης)

Ενημέρωση Lockdown:
Ο χρόνος αναχώρησης του δέματος από την έδρα μας γίνεται εντός 1-5 εργάσιμων από την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παραγγελίας και τηρείται σειρά προτεραιότητας. Η παράδοση των κούριερ ενδέχεται να έχει καθυστερήσεις λόγω των έκτακτων μέτρων.
Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τον τόπο παράδοσης & το φόρτο εργασίας των τοπικών καταστημάτων Courier / μεταφορικών.

Σημειώσεις παράδοσης:

  • Οι κούριερ δεν κάνουν τηλέφωνα, δεν παραδίδουν κατόπιν συνεννόησης/ραντεβού.
  • Η παράδοση γίνεται στο διάστημα 09.00-18.00
  • Θα πρέπει να υπάρχει κουδούνι με το ονοματεπώνυμο του παραλήπτη, ή ονοματεπώνυμο που έχει δηλωθεί πριν την αποστολή του δέματος.
  • Εάν υπάρχουν απορίες για τη παράδοση, γίνεται επικοινωνία στο διάστημα 09.00-18.00
  • Εάν δεν σας βρουν στο χώρο σας, θα ζητηθεί να παραλάβετε από το τοπικό καστάστημα Courier
  • Εάν δεν έχει δηλωθεί συγκεκριμένη διεύθυνση (οδός-αριθμός), θα ζητηθεί να παραλάβετε από το τοπικό κατάστημα Courier ή θα γίνει ακύρωση της παραγγελίας εάν δεν είναι εφικτό. Επίσης ενδέχεται να ζητηθεί κατάθεση τραπέζης για την εξασφάλιση της παραλαβής του δέματος.